Så var det fredag igen. Började morgonen med att betala räkningar, sedan åkte jag till jobbet och hade mina timmar där tills det var dags att åka hem. Väl hemma passade jag på att storstäda innan William skulle komma hem. Hann med att se The Fosters och vilket fint avsnitt, har förstått att Jesus dog och det känns så sorligt! Jag tyckte mycket om honom men skådespelaren ville studera vidare så förstår att han inte ville vara med längre.

William åkte till Björn för helgen, och jag träffade Lisa efter William åkt. Vi åkte till Köpmanskrogen och åt och snackade lite. Sedan åkte vi hit för att dricka lite te inna hon åkte hem.
Jag har sett det sista avsnittet av Chasing life och wow slutet, när han friade. Så fint!

Nä nu ska jag gå och lägga mig, det är ju en dag imorgon också!

DSCN0706

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: