Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Underkläder.

Jag är i behov av nya underkläder. Under vissa perioder upplever jag att man är mer fokuserad på vissa saker än andra. Just nu skulle jag behöva nya trosor och någon fin bh. Det finns ju hur mycket som helst, men jag vill gärna ha bra kvalite när jag köper BH:ar eller trosor eftersom det värsta som finns är när något skaver eller inte hamnar där det ska. Jag tittade på på Triumph underkläder som har ett väldigt stort och härligt utbud med märkesunderkläder. Jag hittade bland annat en jättefin BH som jag genast kände att denna skulle vara perfekt, det finns ju få saker som är så roligt som att känna sig fin under. Även om ingen kanske ser de fina kläderna känns det ändå så lyxigt att ha fina bh:ar eller trosor. Hur är det för er?  Känner ni också så? Att det är kul att ha fina underkläder och att man känner sig extra lyxig just då? Jag ska spana runt lite till och hoppas på att kunna köpa något riktigt fint som jag kan ha, det är ju snart påsk och eftersom man ibland måste ha nytt kan man lika gärna satsa på kvalite som håller länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa