Tisdag.

013

Lönesamtalet gick bra idag, och arbetsdagen susade förbi i en väldig fart, kände mig nästan inte beredd på att tiden skulle gå så fort. Men nu är denna tisdag över och imorgon är det onsdag, jag har då utvecklingssamtal och ska även göra lite andra saker på jobbet. Det känns som att man har ganska mycket just nu, på torsdag ska vi ha utedag med jobbet i skolskogen och den dagen kommer säkert gå fort den med.

Snart dags för sängen i alla fall, det ska bli riktigt skönt. Jag är trött som bara den idag.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: