Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Kalas och nya Daim Chocolate.

Denna dag började med att jag hämtade upp Björn rätt tidigt för att åka runt för att handla och lämna William en sväng. Idag firades Björns mormor som fyllde 90-år i veckan. Så vi hämtade smörgåstårtor på Maxi och jag handlade en blomma på Plantagen bland annat. På Plantagen köpte jag glass åt mig och Björn, han tog den nya Marabou Schwizernöt glassen och jag testade Daim Chocolate, och gud den var hur god som helst! Daimstrut är min favoritglass, och jag älskar choklad så dessa två tillsammans var perfektion! Om du inte testat så gör det!

Sen var det då 90-årskalas med smörgåstårta och fika, det var jättetrevligt. Björn mormor har dock katter så efter cirka 30 minuter kunde jag inte längre vara kvar inne hos henne vilket var tråkigt men sånt är livet. Efter kalas och annat så åkte vi hem till Björn en sväng och delade på lite Pizza, jag fick skjuts hem och har kollat på The Vampire diaries och Grimm, nu ska jag gå och lägga mig är himlans trött så tror det blir bra med lite sömn.

 Williams katt Harry på kalaset idag, han var lite trött.

Related Tags:

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.