21 – Tre saker som finns i mitt rum.

IMG_3977.JPG

Min säng, en Malm i mörkbrunt. Även om det mesta
i mitt hem går i vitt gillar jag att ha några få färger som bryter av
som min säng i detta fall.

IMG_3978.JPG

Min köpmansdisk där jag förvarar mitt smink, smycken och annat
på.

IMG_3979.JPGMin hängare för mina morgonrockar.
Taget direkt ur livet.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “21 – Tre saker som finns i mitt rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: