Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

En del av Falun.

        

Åkte en snabbis ner på stan för att hämta ett paket och mina provlinser jag ska testa. Jag tog några foton eftersom jag gick hemåt från stan. Det är vackert nu i Falun, små knoppar på träden, lite värme och solglimtar. Glada människor och ett allmänt liv i luften. Nu njuter jag av livet!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: