Sommar i Sverige, och raggarbilar.

 
 Igår var det som jag skrev crusing här i Falun. Jag drack några öl men inget så jag blev berusad, frös och kände vad är det för sommar denna sommar?! Man fick liksom bara bita ihop, snart är semestern över men jag känner mig ändå glad över denna sommar som gett mig energi att bli beslutsam inför framtiden. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.