I höstas köpte jag och Björn biljetterna när de gavs ut för att gå dessa tre dagar igen. Jag har glömt i hur många år vi gått nu, men jag tror att första gången kan ha varit 2010. Hur som helst, med allt som hänt William känner jag mig inte lika peppad i år, ändå så ville William gärna prova att gå på Rockstad för första gången så varför inte. Det är nämligen gratis för barn upp till tretton år. Så sagt som gjort, efter vi hämtat William idag hos sin farmor åkte vi till Rockstad Falun på Lugnet och gick in. Väl där kände jag desto mer pepp, jag älskar verkligen den där formen av uppträdande och alla glada människor. William tyckte det var jättekul och vi gick sakta och tog det riktigt lugnt därinne. Imorgon ska vi dit igen så William får testa lite festivalmat, det blir alltså en lugn Rockstad för oss i år.

Detta blir alltså på kvällen, under dagen är det läkarbesök som står på våran att göra dag. Om allt är bra så får vi åka hemåt, och det hoppas jag på. De ska ju ta blodprover på William och kolla värden och vi hoppas ju på att sänkan ska ha gått ner ytterligare. Varje dag tar jag en dag i taget, den enda egentliga fördelen med detta är att jag ännu inte känner någon jobbstress, jag bryr mig föga över små saker och känner att livet är så dyrbart. Varje stund jag spenderar med William är den viktigaste stunden för mig, jag har alltid älskar att vara mamma och försökt att ta vara på min föräldratid. Men nu känner jag ännu mer hur viktig tiden med sitt barn är, ens barn är det viktigaste man har. Det finns absolut inget som är viktigare än den tiden.

Just ja, förutom att hämtat ut biljetter idag har jag även lyckats med att laga mitt skrivbord. Det var några lemelgångjärn som gått sönder på den och lådans framsida hade helt ramlat ner. Jag trodde väl att det kanske var kört med skrivbordet tills jag googlade och hittade dessa gångjärn för 39 kronor styck, jag slog till och idag kom dem hem. Först stoltheten i att hittat gångjärn och sedan kom nästa stolthet när de var helt rätt, den sista och kanske största stoltheten uppstod när jag skruvat fast dem. Jag kände att jag nog får tacka min träslöjdlärare från mellanstadiet som gav mig grundläggande träslöjdsvanor, annars hade jag nog varit helt bortkommen!

IMG_4942

IMG_4943

IMG_4947

IMG_4944

 

IMG_4948

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa