Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Måndagar.

 

 Är så trött just nu. Känns som jag bara vill lägga mig och sova på dagarna.

Men det är okej snart blir det ljusare och vår och då kanske jag piggar på mig igen. William ligger i sängen nu, och den 11e februari fyller jag år! Det ska bli kul.

Hoppas det är bra med er!

22 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: