Dark Mode Off / On
Läraryrket

Den första tisdagen i februari.


Idag är det då tisdag och jag står i ett mörkt och kallt Falun och väntar på bussen mot Borlänge och jobb. Denna förmiddag har jag planering och tanken är att jag ska leta efter ett uppgifter som eleverna kan arbeta med. Det är skönt med planeringar så man hinner göra iordning material.

För er som undrar vilka dessa djur ovan är? Dem är ifrån Världsnaturfonden alla tre. Sköldpadda och späckhuggaren är då jag är marinfadder, tigern fick William i fredags då han är VIP i pandaplanet och han tyckte tigern hörde ihop med sina vänner.

20 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: