Falun, Slaggatan och fynd ifrån Spillevinken.

003

Igår träffade jag Lisa på stan, vi gick först och åt tillsammans på Mimos och pratade. Sedan gick vi ner mot Slaggatan för att kika på lite butiker där. Vi var rätt sent ute så många började stänga igen. Men vi gick in på butiken Spillevinken och där fanns det ett bord med 60% rabatt. Jag fyndade där ett cocktailglas av Carolina Gynning för 100 kronor, det blev jag rejält glad över.

 

004

 

Efteråt kikade vi lite på stan och gick sedan hem till Lisa och drack te och bra pratade. Det var jättekul, att bara umgås och ha det trevligt en stund.

Väl hemma såg jag på lite serier och idag ska jag nog göra detsamma. Tänkte ta mig en promenad till Rusta eller ÖB för att köpa en ny duschslang men sen får dagen komma som den kommer. Vad ska ni göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

78 thoughts on “Falun, Slaggatan och fynd ifrån Spillevinken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: