Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Falun, Slaggatan och fynd ifrån Spillevinken.

003

Igår träffade jag Lisa på stan, vi gick först och åt tillsammans på Mimos och pratade. Sedan gick vi ner mot Slaggatan för att kika på lite butiker där. Vi var rätt sent ute så många började stänga igen. Men vi gick in på butiken Spillevinken och där fanns det ett bord med 60% rabatt. Jag fyndade där ett cocktailglas av Carolina Gynning för 100 kronor, det blev jag rejält glad över.

 

004

 

Efteråt kikade vi lite på stan och gick sedan hem till Lisa och drack te och bra pratade. Det var jättekul, att bara umgås och ha det trevligt en stund.

Väl hemma såg jag på lite serier och idag ska jag nog göra detsamma. Tänkte ta mig en promenad till Rusta eller ÖB för att köpa en ny duschslang men sen får dagen komma som den kommer. Vad ska ni göra idag?

78 Comments

 1. Härligt med lite shopping! För ett billigt pris även 😀

  Sv; ja, frost-filmen är riktigt mysig! Gör det, den filmen (the revenent) är grymt bra! 🙂

 2. Älskar att göra sånna där fynd! 😀 Tyvärr händer det mig väldigt sällan haha.. Brukar oftast hinna köpa något och några dagar senare är det världens rabatt på det jag precis handlat! Hah 🙂

 3. Låter som ett par okej dagar! Shopping är ju aldrig fel 🙂

  Ja man fastnar framför teven när konståkning är på:P
  kramar

 4. alltså jag fattar inte hur jag kan ha missat spillevinken trots att jag bor i falun! 😮 måste kika in där väldigt snart.

  sv; det var en toppenlördag verkligen 🙂
  hoppas att din vecka har börjat bra tjejen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa