Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Mitt nya duschdraperi.


Eftersom duschstången gick sönder så passade jag på att köpa nya hängare och ett nytt duschdraperi till hemmet. Köpte allt ifrån Ellos och är så nöjd med draperiet! Jag hade en svart mellanpudel tik som hette Sassa när jag var liten. Hon flyttade hem till oss som valp ett år efter pappa dog. Hon var den finaste present en tioårig flicka kunde få. Jag saknar henne forfarande. Vill du spana in detta kan du klicka på länken här.

60 Comments

  1. Åh så underbart!! Fanns det med tax? 😛 Skulle jag vilja ha!
    Såna fynd gör en alltid glad! Djur kan vara en väldig räddare!
    kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: