img_0758

Jag gjorde kanske inte det smartaste draget, men behövligt. Jag har städat, började lite igår och fortsatte nu på morgonen. Det ser nu fint ut här hemma, kanske inte så bra för ryggen då, jag har känningar. Men stod verkligen inte ut längre, jag borde köpa mig en robotdammsugare. Det står på listan över saker jag vill ha till hemmet innan 2016 är över. Jag tänker att det skulle vara skönt att sätta igång en sån varje gång man kommer hem och sedan dra fram stora snabeldraken som komplement några dagar i veckan. Jag ogillar nämligen damm väldans mycket.

Jag ska ner på stan senare idag och fixa mina naglar, sen är det helg och jag ska njuta av att umgås med William och hoppas på att ryggen ska bli bättre. Det här är nämligen ganska så tråkigt.

Vad gör ni denna härliga fredag?

26 kommentarer

 1. Robotdammsugare är verkligen guldvärt! Var lite skeptisk i början när sambon hade köpt en men den är super. Och du behöver inte vara hemma när den är igång, det går att ställa in den på schema 😉 så den t.ex. går igång varje dag kl 12

 2. Det är ju så skönt när det äntligen är klart! Det är ju synd att vi bor långt ifrån varandra annars hade du kunnat köpa våran robotdammsugare 🙂

  Här blir det att hänga med svärfar ett par timmar haha 🙂

 3. Här hemma skulle det också behövas städas! Jag jobbar natt nu fram till söndag så för mig blir det jobb och jobb.
  Jasså vart i Borlänge jobbar du då? Kram
  Linda recently posted..Mitt i Natten

 4. Kanske fler som jag ska säga till att gå lägga sig och vila 😉 hoppas att du inte är ännu sämre i morgon nu bara, men jag vet att det är svårt att låta bli trots att man har ont..

  Massa kramar till dig

 5. Så rart med dalahästar och det känns alltid bättre då det är städat, men känner sig liksom piggare då

  Skönt att fixa naglarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: