Hur är ser ni på skyltar? Jag menar sådana som finns utanför butiker eller på banderoller? Jag tycker det är rätt charmigt med roliga skyltar och här i stan finns det en matbutik, som brukar göra ganska roliga sådana. Något som är positivt med skyltar är att dem ofta är i höjd så att barn ser dem, som lärare reflekterar jag över såna saker eftersom det i början när barnen knäcker läskoden är jättebra med all text. Visste ni till exempel att Mcdonalds är en typisk ordbild som många barn lär sig läsa ut från början. Ofta är det så att ord och skyltar som barn ser om och om igen skapar ordbilder som gör det lättare för barn att läsa. Kanske är det därför jag brukar uppmärksamma skyltar när jag går förbi dem, för att orden uttrycker något och är spännande att se på. Skyltar är alltså ganska roligt. När det är en skylt utanför en butik dras jag ofta lockande ditåt, står det dessutom något extra intressant där är det mycket stor chans att jag besöker butiken.
En annan sak jag uppskattar är broschyrställ inne i butiker, i sådana kan man ju ibland få en gratis tidning och sådant är ju alltid positivt. Såna små saker som fångar ögonen, det är lite extra roligt tycker jag.

Sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: