Idag tog jag och William vår sista sovmorgon. Imorgon börjar allvaret igen för oss båda. Jag har haft ont i ryggen sedan igår, ryggskott! Jag måste verkligen få tag på en sjukgymnast!
Hur som helst, Björn kom hit så vi såg lite på Vasaloppet och William åkte sedan med Björn, sin farfar och faster på hockey i Leksand. Medan dem var där har jag handlat, men även börjat kika på en ny serie. Eller ny den är gammal, men blev ny för mig. The Returned heter den och finns på Netflix.

Det var rätt skönt att bara ta denna dag som en lugn dag, imorgon drar ju allvaret igång igen och det är dags att träffa eleverna och jobba och peppa upp. Nu är det mars, och nästa vecka drar nationella proven igång. Jag är nog mer nervös än eleverna. Det här är första gången jag ska vara med på nationella proven och det är både pirrigt, spännande och skräckinjagande! Det blir säkert jättebra, men jag är en sån som gillar att veta vad det är jag ska jobba med. Men det här blir bra, det är bara att andas och försöka se detta som en rolig utmaning för det kommer det att bli.

Nu ska jag se ett till avsnitt av serien, och sedan ska jag sova!

Vi får höras imorgon. Tog en bild på William idag, med sin Leksandströja han fått av sin mormor och morfar. Om någon funderar kring morfar, så är det alltså min mammas man, min pappa är ju död. Eftersom Williams biologiska morfar dog när jag var 9 år kändes det naturligt att låta mammans man bli Williams morfar. Hänger ni med?

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: