Min tapeter i sovrummet börjar bli lite slitna. Vi har bott här sedan 2006 och då var dem tapetserade när vi kom hit. Med lite tid har jag börjat drömma om lite förändring. Jag kikade runt lite på webben och hittade sidan bygghemma. Som har jättefina tapeter, jag hittade en favorit som jag gärna haft i mitt sovrum. Jag har insett att jag tycker väldigt mycket om grått och då blir man ju såklart sugen på att ha gråa tapeter i sovrummet. Gråa med inslag av vitt, det är jättefint och jag tror mitt sovrum skulle bli väldigt mysigt med dem färgerna. Jag gillar när tapeter har mönster, och det gör något extra i ett rum. Bygghemma säljer tapeter från Boråstapet som flera av mina tapeter här hemma är ifrån. Det är roligt med tapeter, och att få det fint hemma. Det gör så mycket med en fin tapet i ett rum. Har ni nyligen tapetserat hemma? Vad blev det då i så fall?

 

Sponsrat inlägg.

34 kommentarer

  1. så fina 🙂
    jag tycker ljusgrått är väldigt behagligt i ett sovrum 🙂

    sv: eller hur! Det blir så trista foton då, visst man kan göra dem i svartvitt men ja

  2. Vad fin tapet 🙂 tycker jag absolut att du ska satsa på!
    Vi har inte tapetserat hemma men mamma och pappa ska göra det i framtiden och funderar på vita tapeter med inslag av grönt 🙂 lite lugnare tapeter liksom..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: