Ett fint armband.

Inlägget är ett samarbete,.

img_0881-2

Jag har fått hem ett jättefint armband, det har fina glittrande pärlor på sig och jag är verkligen lite smått förälskad i det. Jag gillar ju smycken och att bära smycken gör mig väldigt glad.

Visste ni att läder är ett naturmaterial som har en lång hållbarhet och gör sig bra till smycken att bära mycket och ofta till vardags. Materialet mjukas upp med tiden och blir bara snyggare ju mer det används. Armbandet i det här inlägget ingår i märket Intrigues dam-kollektion, enkla smycken till ett överkomligt pris med spännande design. I urvalet finns produkter för olika stilar, både med vintage-känsla och med en mer modern design.

Jag försöker bära smycken varje dag, och just det här är lite roligt eftersom det är två armband i ett, det ena har en magnet så det är enkelt att klicka på och av.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Ett fint armband.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: