033

Jag har varit galet trött på senaste tiden, jag sover och orkar knappt hålla ögonen öppna. Idag kände jag mig så galet trött när jag kom hem, att jag somnade på soffan efter middagen en sväng. Det känns i kroppen just nu. Så här blir jag varje vår, jag vet inte om det är luften och kanske började det komma smått med pollen i luften, när jag tänker på det är det nog dags att börja med min medicin igen nu. Inte det roligaste, astman blir förvärrad nu och fram tills november. Då brukar andningen bli värre och det är ju inte det roligaste alltid det måste jag medge.

Hur som helst något som är roligt att att på morgonen skiner solen in genom fönstret när jag klivet upp och det är dessutom ljust när jag väntar på bussen, fåglarna kvittrar och idag var det till och med ganska varmt när man befann sig utomhus. Vårväder, nu vågar jag säga vårväder för så känns det. Tidigare visste jag att snön och vintern var i ett men nu börjar snön försvinna och det droppar från taken. Det är galet fantastiskt och glädjefyllt!

Jag ska börja ta ta i kosten och promenader nu också, jag tappade det där förut. Har haft en svacka, mycket för att jag är hungrig hela tiden. Det är nackdelen med att äta soyagurth för jag upplever inte att man blir lika mätt på den som turkiskyoghurt och grädde som jag brukar äta när jag lägger om kosten. Samtidigt så försöker jag undvika laktos och då känns det onödigt att peppra kroppen med mjölk. Det blir mycket val och kval men jag ska nog hitta en bra lösning på detta.

Något annat jag borde är att svara på kommentarer, men med tröttheten jag haft har dem fått blivit omprioriterade lite. Jag är för trött helt enkelt just nu, men jag ska. Jag glömmer aldrig att läsa och svara människor. Men ibland kan det dröja någon dag eller två. Sådan är jag helt enkelt.

18 kommentarer

  1. Jag brukar också bli trött till våren men jag har hört att det är vanligt. Har även hört att kroppen får en chock av dagsljuset efter en lång mörk vinter och då blir man trött. Kram

  2. Vad jobbigt att du blir så trött såhär års! Jag är tvärtom och hamnar oftast i den där svackan med trötthet när det blir mörkt på hösten och mår sedan så mycket bättre när allt vaknar till liv igen på vårkanten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: