Buzzador – Kelda,

Jag har fått testa grytbas från Kelda genom Buzzador. Vi testade två sorter och visst det var gott men vet inte hur imponerade vi blev.
Vi hade fått en gratis veckan innan också och blev besviken på dem. Så när vi testade Texas Chili hade vi inte så stora förväntningar. Denna var dock helt okej i smaken och vi tyckte om denna mest.
Jag tänker inte ge mig på att presentera Buzzador något närmare, jag antar att ni redan är medlemmar där likt alla andra och därmed känns det lite som syftet med Buzzador sedan länge är över. När jag blev medlem 2005-2006 så var det verkligen roligt eftersom man verkligen Buzzade och delade vidare, nu är det ju mer så att kampanjerna är för att prova ensam och ja det är inte lika roligt längre. Rent spontant kan man få testa saker på fler platser än där enklare, men det var roligt oavsett och nu är dessa testade. Jag kan tänka mig att handla Texas Chili igen men resten var verkligen ingen hit, dem är ganska smaklösa.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Buzzador – Kelda,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.