Crusing i Säter.

IMG_8035

IMG_8039

Vi åkte till Säter på crusing i lördags. Jag var chaufför och det var trevligt. Helt underbart med värmen måste jag säga, vi körde runt och spanade och sedan stannade vi en stund på marknaden. Jag satt visserligen kvar i bilen, jag brukar göra det när jag är chaufför. Man blir lätt trött i huvudet efter en stund och då tycker jag det är skönt att vara ifred. Jag är sådan som person, tycker om att vara själv vissa stunder utan massor med snack.

IMG_8041

 

Eftersom vi kom hem runt 00:00 på lördagsnatten eller början på söndagen, var jag ganska trött igår. Jag blir allt som oftast ganska trött när jag varit chaufför, inte så konstigt egentligen när man är fokuserad hela tiden och måste se till att inget händer.

 

IMG_8048

IMG_8050

På vägen hem stannade jag i Skedvi, himlen var nämligen helt magiskt så där runt 23:00 och jag var tvungen att fotografera den, och det lilla ljus som fanns kvar. Månen var jättestor och vacker och himlen som ni ser hade flera färger i sig. Jag stannade således Björns Plymouth en stund efter vägen och fick chansen att fånga upp landsbygd med en vacker skymning. När vi fortsatte mot Falun så kom det en uggla rakt ut i vägen. Jag lyckade väja så den blev inte överkörd som tur är! Lite läskigt är det dock med vilt som kan komma ut i vägen, jag vill verkligen inte råka döda något djur.

IMG_8052

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

76 thoughts on “Crusing i Säter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: