Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Crusing i Säter.

IMG_8035

IMG_8039

Vi åkte till Säter på crusing i lördags. Jag var chaufför och det var trevligt. Helt underbart med värmen måste jag säga, vi körde runt och spanade och sedan stannade vi en stund på marknaden. Jag satt visserligen kvar i bilen, jag brukar göra det när jag är chaufför. Man blir lätt trött i huvudet efter en stund och då tycker jag det är skönt att vara ifred. Jag är sådan som person, tycker om att vara själv vissa stunder utan massor med snack.

IMG_8041

 

Eftersom vi kom hem runt 00:00 på lördagsnatten eller början på söndagen, var jag ganska trött igår. Jag blir allt som oftast ganska trött när jag varit chaufför, inte så konstigt egentligen när man är fokuserad hela tiden och måste se till att inget händer.

 

IMG_8048

IMG_8050

På vägen hem stannade jag i Skedvi, himlen var nämligen helt magiskt så där runt 23:00 och jag var tvungen att fotografera den, och det lilla ljus som fanns kvar. Månen var jättestor och vacker och himlen som ni ser hade flera färger i sig. Jag stannade således Björns Plymouth en stund efter vägen och fick chansen att fånga upp landsbygd med en vacker skymning. När vi fortsatte mot Falun så kom det en uggla rakt ut i vägen. Jag lyckade väja så den blev inte överkörd som tur är! Lite läskigt är det dock med vilt som kan komma ut i vägen, jag vill verkligen inte råka döda något djur.

IMG_8052

76 Comments

 1. Det gäller att vara på sin vakt när man kör på sena kvällen. Viltstråk vaknar till liv och ska ut på jakt:)) Trevlig utflykt dock fast ibland är det tillåtet att få vara ifred:)) kram

 2. Åååh sikken mysig lördag!! Älskar att kunna ta bilen och bara köra runt till trevliga platser ^^… då man saknar att man ikke hade en bil! Bilarnas och vägarnas tid på året typ S

 3. Vad kul med cruising och fina bilar! 😉
  Förstår vad du menar, jag kan känna lite så också när jag varit chaufför .. 😉

  Sv: Tack! Ja samma här .. 🙂

  1. Visst är det så, men för den sakens skulle behöver man ju inte döda djur som inte ska ätas? En uggla som dör kommer ju ingen till nytta liksom…

 4. det ä skoj me crusing . min morbror o kusin har var sin sån där fin bil
  här i parken har de typ var onsdag någon sån slags dag för de fina bilarna kul att gå förbi o kolla

  fin tisdag kram på dej

 5. Hejsan
  Så trevligt och så fina bilar, jag håller med dig , det är så underbart att bara få vara själv.
  Så mycket trevligt ni hunnit med i sommar.
  Ha en fortsatt trevlig sommar och njut innan ditt jobb och dina studier börjar.

  1. Åh visst är det :). Skönt när man läser om fler som tycker om att vara själv en stund :). Det har vi absolut, och så är det ju :). Man får ladda upp till hösten 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: