Williams potatisar, grillning och trevligheter.

IMG_8056

IMG_8061

I söndags åkte jag och Björn ut till Kniva. William hade sovit där under natten och hade bestämt sig för att bjuda på grillat och sina egen odlade potatisar. Han har varit så duktig hela sommaren och skött sina potatisar exemplariskt. Han har vattnat och donat och självklart ville han bjuda på dessa. För er som undrar vart han har odlat dem är det på vår balkong, och jag tror att värmen varit perfekt där. Hur som helst packade vi in potatisen i bilen, handlade gott till grillningen och begav oss mot Kniva. Där drog William upp potatisarna och det hade blivit ett litet gäng. Det var även en liten minivariant som han åt upp själv. Ganska så söt sådan måste jag säga.

 

IMG_8063

IMG_8066

Han blev väldigt glad över alla han fick och det var väldigt roligt att se. Om ni undrar om detta var det enda vi åt var så inte fallet utan vi hade köpt till mera potatis, gott att grilla och allt var väldigt trevligt och gott.Vi åt tillsammans ute i solen och värmen och njöt. Alltså nu äntligen kan man ropa sommar eller hur? Helt underbart ju!

IMG_8067

IMG_8072

Jag tog ett litet fotografi på minipotatisen och även på äpplena som blivit gröna. Nu är det snart dags för fruktsäsongen eller vad man ska kalla den, så fint tycker jag med fruktträd. Flyttar jag någonsin till hus är det givet att ha fruktträd. Jag är lite av besatt av fruktträd och älskar hur dem blommar på våren!

IMG_8073

Björn köpte en ny grill på Citygross perfekt för att ta med i husvagnen. William fick äran att bygga ihop den och det gjorde han.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Williams potatisar, grillning och trevligheter.

 • 26 juli, 2016 at 11:52
  Permalink

  Så kul det blev så många potatis, förstår han blev glad.

  Vi har lite frukträd i trädgården är som du gillar blommorna haha, sen det där med plocka, njaaa. Tänkte be någon ta vår plommon när de är färdiga, är inte så förtjust i det och inte sambon heller.

  Reply
  • 28 juli, 2016 at 20:05
   Permalink

   Ja det var jättekul :D. Åh låter mysigt :D. Hehe förstår att det nog kan bli jobbigt att ta reda på sen 😉

   Reply
 • 26 juli, 2016 at 12:55
  Permalink

  Vad kul att han vart så duktig med sina potatisar 😀

  Reply
 • 26 juli, 2016 at 13:04
  Permalink

  Vad roligt med hemmaodlad potatis! Vi har alltid ett potatisland, eller ja, min mamma, och det är det lyxigaste som finns. Egenodlade saker!

  Reply
  • 28 juli, 2016 at 19:26
   Permalink

   Åh ja :D. Visst är det så :). Sen är det ju gott också :D.

   Reply
 • 26 juli, 2016 at 15:32
  Permalink

  Oh, egenodlade potatisar. Det fick jag alltid som barn. Nästa år ska jag baske mig sätta potatis i alla kärl som finns! 🙂 Så vansinnigt gott!

  Reply
 • 26 juli, 2016 at 20:34
  Permalink

  Det är alltid lite extra gott när man vet att det man äter är det som man själv har odlat ^^… + att avsmaka det ute i naturen är en extra kryddning! Sååå duktig din son är, kan tänka mig att du är bra stolt över han. Det ska du själv ha cred för eftersom du ändå har uppfostrat honom =)…well done!

  Reply
 • 26 juli, 2016 at 21:45
  Permalink

  Men så rart, och roligt att det hade kommit potatis

  Reply
 • 27 juli, 2016 at 09:38
  Permalink

  Jag hade velat ha ett japanskt körsbärsträd om jag hade trädgård. Så fint när det blommar!
  Lisa recently posted..Tisdagslista

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: