Med håret flygande med vinden.

Inlägget är i samarbete med Pozehair.se.

Är det något jag anser vara spännande så är det hår. Jag har långt hår, utsparat sedan flera år men jag vet att många drömmer om detsamma. Eller varför inte tjocka på håret en del för att få lite mera volym. Det är så som löshår är lösningen på detta, visste ni att pozehair erbjuder löshår i olika modeller till riktigt bra priser?

Personligen är jag intresserad av att testa clips, detta då jag stundvis skulle vilja tjocka till håret för volym. Jag tänker att detta skulle vara extra roligt när man ska ut på cruising eftersom det är ungefär det endaste tillfället som jag fixar till mig för att göra något. Det skulle därmed kännas extra roligt att någon gång ha lite tjockare hår.

Just clips har jag dessutom hört ska vara enkelt att använda. Samt om jag förstått det rätt skall dessa även vara enkla att festa i håret och få det att se naturligt ut. Jag tittade därmed runt på pozehair.se sida och det finns verkligen hur många olika färger som helst att välja på. Det är ju kul om man sätter in något som skiljer av något av ditt vanliga hår tänker jag.

Brukar du använda löshår? Har du handlat från pozehair och var du i så fall nöjd med ditt köp? Berätta gärna för mig och andra.

Inlägget är ett samarbete men orden och texten är min egen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Med håret flygande med vinden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: