Med håret flygande med vinden.

Inlägget är i samarbete med Pozehair.se.

Är det något jag anser vara spännande så är det hår. Jag har långt hår, utsparat sedan flera år men jag vet att många drömmer om detsamma. Eller varför inte tjocka på håret en del för att få lite mera volym. Det är så som löshår är lösningen på detta, visste ni att pozehair erbjuder löshår i olika modeller till riktigt bra priser?

Personligen är jag intresserad av att testa clips, detta då jag stundvis skulle vilja tjocka till håret för volym. Jag tänker att detta skulle vara extra roligt när man ska ut på cruising eftersom det är ungefär det endaste tillfället som jag fixar till mig för att göra något. Det skulle därmed kännas extra roligt att någon gång ha lite tjockare hår.

Just clips har jag dessutom hört ska vara enkelt att använda. Samt om jag förstått det rätt skall dessa även vara enkla att festa i håret och få det att se naturligt ut. Jag tittade därmed runt på pozehair.se sida och det finns verkligen hur många olika färger som helst att välja på. Det är ju kul om man sätter in något som skiljer av något av ditt vanliga hår tänker jag.

Brukar du använda löshår? Har du handlat från pozehair och var du i så fall nöjd med ditt köp? Berätta gärna för mig och andra.

Inlägget är ett samarbete men orden och texten är min egen.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

12 thoughts on “Med håret flygande med vinden.

  1. jo men innan ja hade barnen hade ja jätte långt hår men har alltid haft så tjockt o fått klippa ur det så det är inget att pröva för mej men bra det finns 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: