Jag är medlem i The Bishop Arms klubb och får därför bonuscheckar därifrån då och då. Har dock inte hunnit med att använda dessa tidigare, men idag blev det äntligen av. Eftersom den är på så mycket som 150 kronor så är det nästan en helt gratis måltid med dryck till. Jag frågade därmed Björn om han ville följa mig och äta för att dela på priset, blev ändå en ganska bra rabatt.

Vi valde en varsin Coca Cola som dryck till maten. William är på Hellmans ö ikväll och äter grillar samt badar, så han blev inte utanför bara för att jag och Björn åt ute tillsammans idag.

Maten var hur god som helst, jag tog en halloumiburgare, jag åt lite stips dock för burgaren var så mättande, det var dessutom jättegott. Björn tog en hamburgare och även han var nöjd med maten. Kan rekommendera att äta på The Bishop Arms om du befinner dig i Falun.

36 kommentarer

  1. Vad trevligt att restaurangbesöket blev lyckat 🙂 Att maten är god är ju alltid underbart 🙂 Det ser så väldigt gott ut. Cola är ju inte heller en alltför dum dryck ?❤

  2. Jag och min sambo är och medlemar där, vi gick första gång kopungerna kom och tyckte att maten var god mm
    Men sen av någon anledningen har vi inte kommit iväg igen..så dumt nu när jag ser er ? ska genast kolla när datumet för ut..vi kanske hinner ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: