Båtfärd på sommaren är något jag…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Björn köpte en båt för flera år sedan tillsammans med en annan. Den hade något knas i motorn under några år tills Björn fixade den förra sommaren. Just båttur är väl inte något som är viktigt för mig på sommaren, men det kan vara rätt kul att åka runt på sjön en stund. I alla fall om det är varmt väder ute. Hur är det för dig? Åker du båt sommartid?

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

43 thoughts on “Båtfärd på sommaren är något jag…

 • 4 juni, 2019 at 01:43
  Permalink

  Jag är ingen båtmänniska men jag kan tycka att det är härligt iland att vara på havet en varm sommardag. 🙂

  Reply
 • 4 juni, 2019 at 06:23
  Permalink

  Tycker verkligen att det är så mysigt!! Vi hade båt när jag var yngre, men nu är det många år sen. Ska erkänna att jag verkligen saknar det! kram fina <3

  Reply
 • 4 juni, 2019 at 08:14
  Permalink

  Jag åkte mycket båt när jag var liten när vi var på farmor och farfars landställe som dom hade. Jag minns att jag tyckte att det var roligt att åka motorbåt. Men annars så är inte åka båt på sommaren så viktigt för mig

  Reply
 • 4 juni, 2019 at 08:40
  Permalink

  Jag åker jätte gärna båt om jag får den chansen för det är så avkopplande för själen! <3 Kramis

  Reply
 • 4 juni, 2019 at 08:47
  Permalink

  Mina föräldrar hade båt när jag var liten. Jag blir dock så sjösjuk så jag står gärna över.

  Reply
 • 4 juni, 2019 at 08:59
  Permalink

  Åh jag älskar att åka båt! Min pappa har en mindre som vi åker ut med varje sommar. Den ligger nära deras hus så det blir en hel del turer till olika små öar eller bara njuta av lugnet mitt ute på vattnet. Både hundarna och döttrarna älskar det dom med!

  Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:27
   Permalink

   Åh så mysigt det låter :D. Kul att du har det intresset :). Vart brukar ni åka? 🙂

   Reply
 • 4 juni, 2019 at 10:50
  Permalink

  När jag var yngre åkte jag mycket segelbåt, ibland även motorbåt, men jag är ingen båtmänniska alls egentligen. För mycket vatten runt omkring;-) Men åka på kryssning eller ta en stor båt till Finland, Estland eller Lettland är jag bra på;-)
  BP recently posted..Glad måndag

  Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:33
   Permalink

   Låter ändå som du har mycket båtminnen :D. Så kul, jag skulle vilja åka lite mer kryssning 🙂

   Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:30
   Permalink

   Åh det där låter mysigt :). Ni kanske skulle skaffa er en 🙂

   Reply
 • 4 juni, 2019 at 11:55
  Permalink

  Åker gärna båt på sommaren, svärmor och svärfar har så det blir nog!
  Jag tänker att jag är med i alla fall på lördagar… ok??
  trollet recently posted..Förlåt om jag tjatar

  Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:29
   Permalink

   Så mysigt :). Det är helt okej lägger till dig i listan 🙂

   Reply
 • 4 juni, 2019 at 12:04
  Permalink

  Jag tycker de e så mysigt att åka p de stora havet med båt, men min morfar sålde sin motorbåt så inte blivit något på havet under ett par år nu.
  Vilket jag tycker är synd!
  Vilken otroligt vacker bild
  Mrs.Kjellström recently posted..Felicia Aveklew

  Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:31
   Permalink

   Åh det förstår jag, blir ju inte lätt att åka utan :). Tack 😀

   Reply
 • 4 juni, 2019 at 12:34
  Permalink

  Båt är verkligen super mys, men har ingen så blir mest att man drar på kryssning.
  Men tycker det är jätte mysigt och när vi köper hus köper vi nog båt också.
  Ha en toppen fin dag kram

  Reply
 • 4 juni, 2019 at 17:58
  Permalink

  Åh det var verkligen SÅ längesen jag åkte båt, men det kan vara himla kul! 😀

  Reply
 • 4 juni, 2019 at 18:52
  Permalink

  Vägrar konstant båt. blir åksjuk bara av att stå på en brygga. Svärfar har en segelbåt som de brukar vara ute med mycket, men hittills har det alltid varit “nått iväg” när de bjuder med oss ut
  maria recently posted..Titta på amerikanska Netflix?

  Reply
 • 4 juni, 2019 at 19:05
  Permalink

  Älskar båtliv! vi hade segelbåt när jag var liten, så seglade på somrarna-Underbart var det! 🙂

  Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:34
   Permalink

   Åh då förstår jag :D. Det måste vara förenat med en hel del minnen för dig då 🙂

   Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:32
   Permalink

   Förstår det, är ju inte så enkelt att åka om man inte har tillgång till 🙂

   Reply
 • 4 juni, 2019 at 19:30
  Permalink

  Båt hör verkligen sommaren till om du frågar mig. Vi hade en när jag var yngre och spenderade nästan varje dag till sjöss. Saknar det något enormt såhär i vuxen ålder och tar varje chans till båttur som jag får!

  Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:31
   Permalink

   Åh så roligt att du tycker så :D. Åh förstår att det kan kännas så 🙂

   Reply
 • 4 juni, 2019 at 19:43
  Permalink

  Åh, idag är jag med. 😀
  Jag älskar att åka båt även om det mesta båtåkandet sker med kryssningsbåtar. Som jag skriver är det något med guppandet och friska luften. 🙂
  Elisa recently posted..En båtfärd under strålande sol

  Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:26
   Permalink

   Åh så roligt :D. La till dig i listan :). Så kul det med, man ska passa på 😀

   Reply
 • 4 juni, 2019 at 20:41
  Permalink

  Jag åker mest båt om jag hinner till mina kusiners landställe, de har en motorbåt, annars nästan aldrig! ^^ Sv: Ja, när jag gick min utbildning som jag tog examen från i onsdags så dansade jag varje dag! Nu när examen är slut blir det inte riktigt så, men ändå väldigt ofta, och till hösten när jag börjar jobba som danslärare blir det förmodligen varje dag igen. ^^

  Reply
 • 4 juni, 2019 at 21:04
  Permalink

  Jag åker sällan båt på sommaren, men det är något jag verkligen vill göra, då jag älskar att fiska. Kombinationen av att fiska och åka båt tror jag är hur bra som helst 🙂

  Reply
  • 4 juni, 2019 at 21:26
   Permalink

   Åh så mysigt att läsa :). Kul att du tycker om att fiska också 🙂

   Reply
 • 4 juni, 2019 at 23:30
  Permalink

  Jag tycker också det är mysigt att åka båt 🙂 Båtturer är inte viktigt för mig heller 🙂 Jag trivs bra på stranden, bryggan eller i vattnet 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: