Båtfärd på sommaren är något jag…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Björn köpte en båt för flera år sedan tillsammans med en annan. Den hade något knas i motorn under några år tills Björn fixade den förra sommaren. Just båttur är väl inte något som är viktigt för mig på sommaren, men det kan vara rätt kul att åka runt på sjön en stund. I alla fall om det är varmt väder ute. Hur är det för dig? Åker du båt sommartid?

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

43 thoughts on “Båtfärd på sommaren är något jag…

 1. Jag tycker också det är mysigt att åka båt 🙂 Båtturer är inte viktigt för mig heller 🙂 Jag trivs bra på stranden, bryggan eller i vattnet 🙂

 2. Jag åker sällan båt på sommaren, men det är något jag verkligen vill göra, då jag älskar att fiska. Kombinationen av att fiska och åka båt tror jag är hur bra som helst 🙂

 3. Jag åker mest båt om jag hinner till mina kusiners landställe, de har en motorbåt, annars nästan aldrig! ^^ Sv: Ja, när jag gick min utbildning som jag tog examen från i onsdags så dansade jag varje dag! Nu när examen är slut blir det inte riktigt så, men ändå väldigt ofta, och till hösten när jag börjar jobba som danslärare blir det förmodligen varje dag igen. ^^

 4. Båt hör verkligen sommaren till om du frågar mig. Vi hade en när jag var yngre och spenderade nästan varje dag till sjöss. Saknar det något enormt såhär i vuxen ålder och tar varje chans till båttur som jag får!

 5. Jag tycker de e så mysigt att åka p de stora havet med båt, men min morfar sålde sin motorbåt så inte blivit något på havet under ett par år nu.
  Vilket jag tycker är synd!
  Vilken otroligt vacker bild
  Mrs.Kjellström recently posted..Felicia Aveklew

 6. När jag var yngre åkte jag mycket segelbåt, ibland även motorbåt, men jag är ingen båtmänniska alls egentligen. För mycket vatten runt omkring;-) Men åka på kryssning eller ta en stor båt till Finland, Estland eller Lettland är jag bra på;-)
  BP recently posted..Glad måndag

 7. Åh jag älskar att åka båt! Min pappa har en mindre som vi åker ut med varje sommar. Den ligger nära deras hus så det blir en hel del turer till olika små öar eller bara njuta av lugnet mitt ute på vattnet. Både hundarna och döttrarna älskar det dom med!

 8. Mina föräldrar hade båt när jag var liten. Jag blir dock så sjösjuk så jag står gärna över.

 9. Jag åkte mycket båt när jag var liten när vi var på farmor och farfars landställe som dom hade. Jag minns att jag tyckte att det var roligt att åka motorbåt. Men annars så är inte åka båt på sommaren så viktigt för mig

 10. Tycker verkligen att det är så mysigt!! Vi hade båt när jag var yngre, men nu är det många år sen. Ska erkänna att jag verkligen saknar det! kram fina <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: