Vem är jag.
Min webbplatsadress är: https://www.saramadeleine.se.
Vilka personuppgifter samlar jag in och varför jag samlar in dem
Kommentarer
När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar jag in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.
En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.
Media
Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.
Kontaktformulär
Cookie-filer
Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.
Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.
När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.
Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.
Inbäddad innehåll från andra webbplatser
Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.
Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.
Analys
Vilka jag delar dina data med
Hur länge jag behåller dina uppgifter
Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.
För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar jag även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.
Vilka rättigheter du har över dina data
Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.
Vart skickar jag dina uppgifter
Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.
Din kontaktinformation
Ytterligare information
Hur vi skyddar din information
Vilka procedurer vi har för dataläckor
Från vilka utomstående parter vi tar emot data
Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter
Branschkrav om delgivning av information
Roligt det där med att vara mera hälsosam just under hösten. Det har jag faktiskt aldrig tänkt på. Men helt klart är att hösten och även vintern är soppornas och grytornas tid även här.
Själv äter jag kanske mest hälsosamt under sommaren med massvis med olika sallader, men som sagt så har jag aldrig tänkt på skillnaden.
Ja egentligen är det nog vanligare att det blir så, lite som man tänker kring årstider kanske?
Jag vet inte om jag äter nyttigare på hösten men jag tycker att grytor är så gott på hösten när det börjar bli kallare ute 🙂
Visst är det, absolut något speciellt med grytor 😀
jag är nog som mest ohälsosam på sommarn i och med att jag får så svårt med alla frukost rutiner då , då värmen gör att jag knappt vill äta, så jag är nog som mest häslosam höst och vinter och vår just för då äter ja mer en en gång om dagen 🙂
Förstår, är nog många som det blir så för :). Är väldigt lik dig på den punkten 🙂
Jag försöker att äta hälsosamt hela året men visst blir det lite mer av det goda på sommaren när man är ledig.
Ja sommaren är det nog ganska vanligt att det blir så på 🙂
Min kost varierar nog inte särskilt mycket med årstiderna, tror jag.
sv: Vad fint att du kan känna igen dig <3
Så spännande, då äter du ungefär lika året runt? 🙂
Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen 😉 nej men Du förlåt jag kunde bara inte motstå att få skriva detta… men det är ju väldigt fint att vara ute soliga höstdagar.
Jag äter nog rätt lika samma oavsett årstid.
Ja men det är ju det haha :D. Skulle gärna vilja resa uppåt 🙂
Hösten tycker jag verkligen att man förknippar med grytor och soppor, finns så många varianter! 😀 <3
Det håller jag med dig om 🙂
Just den här hösten kan jag inte påstå att jag ätit nyttigt. Bufféer på kryssningar gör att man äter på tok för mycket, och efterrätter som jag aldrig äter annars, dom vräker jag i mig.
Men det är väldigt gott i alla fall 😀
Haha nej det förstår jag, och buffé kan lätt bli lite extra gott 😀