Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej fy sjutton det är ju en av få saker som är bra med denna årstid. Att såna där hemskheter inte finns. Nej inte saknar jag fästingar, knott och myggor, gör någon det?

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

8 kommentarer

  1. Svårt att tro att någon gör det. Skulle vara en eller annan fågel då 🙂
    Fästingar vet jag inte om det finns här, har aldrig blivit drabbad i alla fall. Mygg och andra dumma djur som bits, det har vi tyvärr året om…
    Ama de casa recently posted..Gårdagens resa

  2. Nej fy dom saknar man inte. Hatar alla dom där insekterna. Glömmer aldrig när jag råkade trampa på en geting. Den va halvdöd för den låg stilla på golvet men den stack mig.
    Tycker snön är så fin, låter konstigt kanske. Nysnö är mysigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: