Fortsatt trötthet.

Ska hon tjata ytterligare en dag om att hon är trött tänker du? Jag kan inte berätta ännu en dag om min sömn tänker jag. Ändå jag är så trött, igår somnade jag vid 20:00 igen och sov till 5:30 i morse och var fortfarande trött. Då hade slasksnö fallit över Falun till råga på allt. Igår var jag och vaccinerade mig mot säsongsinfluensan så nu slipper jag bli sjuk under vintern.

Hur som helst, blir det inte bättre får jag prova D-vitamin. Så här trött ska man inte vara då är det inte helt normalt, tröttheten med för att det just nu finns 54 obesvarade och icke godkända kommentarer från er. Jag ska fixa dessa under torsdagen och fredagen jag lovar. Vad gör du idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Fortsatt trötthet.

 • 27 november, 2019 at 11:06
  Permalink

  Så trist att du inte är pigg i kroppen och en oförklarlig trötthet. D- vitaminer kan aldrig vara fel om du frågar mig

  Reply
 • 27 november, 2019 at 11:10
  Permalink

  Du får gå iväg och ta lite prover! Ingen snö här, tack och lov. Samma mörka gråväder idag.
  Jag har bakat ett par matbröd och försöker nu övertala mig själv om att jag borde gå en runda, innan min kompis kommer hit på sin lunchrast… Det är inte lätt att övertyga mig att det är rätt…
  eval8 recently posted..Alltså…

  Reply
 • 27 november, 2019 at 12:45
  Permalink

  Ja fy så jobbigt att vara så trött! Du kanske får gå och kolla upp vad det är? I för sig är jag med trött hela tiden så kanske inte ska säga något ? isbjörnen är i allafall underbar!
  Sanna recently posted..Black & White – lashlift!

  Reply
 • 27 november, 2019 at 14:05
  Permalink

  Tråkigt att du är ständigt trött och inte blir av med tröttheten, trots hur mycket du sover. Hoppas att det inom kort blir bättre <3

  Reply
 • 27 november, 2019 at 14:14
  Permalink

  Jag känner så med dig, jag känner mig också väldigt trött även fast jag får tillräckligt med sömn. Det är nog klokt att börja med D-vitamin, det har jag börjat med och jag känner mig något piggare. Hoppas att du kan vila ut ordentligt på fredag 🙂
  Jennysvardag recently posted..Tjockt och tråkigt hår

  Reply
  • 29 november, 2019 at 10:41
   Permalink

   Ja är säkert för det varit så mörkt man fixar ju inte sånt hur länge som helst.

   Reply
 • 27 november, 2019 at 14:22
  Permalink

  Ta Du och testa omega-3 det kan hjälpa, även Dvitamin… säger hon som är kroniskt trött och sover minst 14 timmar dygnet 😉 kram

  Reply
 • 27 november, 2019 at 16:26
  Permalink

  Fyy så jobbigt att vara trött finns ju verkligen inget att göra åt det heller. Sover man blir man ju oftast ännu tröttaren?
  Så fint med lite snö!! Vill också ha det!

  Idag har vi bara vilat , bada bebis och nu ska vi käka mat <3
  Paulina recently posted..ONSDAG BAD DAGS – NY VIDEO PÅ KANALEN

  Reply
 • 27 november, 2019 at 19:26
  Permalink

  Jobbigt med sådan envis trötthet så jag hoppas att den ger med sig. Själv har jag bara jobbat men det var inte så bara när jag tänker efter…

  Reply
 • 27 november, 2019 at 22:25
  Permalink

  Jag är likadan och det kvittar hur mycket jag sover. Det är trist när man går runt med den känslan men det är som det är. Ta det lugnt med kommentarerna och ta hand om dig själv ❤
  Mina recently posted..För långt borta för en kram

  Reply
 • 27 november, 2019 at 23:33
  Permalink

  Det är jobbigt att gå och va trött och jag önskar om jag kunde som klockan 20:00 men jag kan inte för det är alldeles förtidigt för mig.
  Jag har jobbat kväll så jag är helt slut i benen efter allt spring hit och dit

  Reply
 • 27 november, 2019 at 23:55
  Permalink

  Du är inte ensam om att tjata om det, jag är trött varje dag spelar liksom ingen roll hur länge man sover. Man är alltid trött. Årstiden gör ju så man är trött. Ska vi gå ide du och jag? 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: