Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Den här dagen har jag varit till Borlänge en vända. Jag har letat efter julstjärnor att ha i fönstret, alltså inte blomman utan såna där i lampmodell ingen föll mig i smaken så jag får leta vidare.

Annars har vi ätit hos Björn, och ja dagen gick väldigt fort. Något ljus är ännu inte tänt trots att det är första advent det får bli imorgon istället.

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie

14 kommentarer

 1. Tråkigt att du inte hittade någon stjärna du gillade. Vi har spenderat mestadels av dagen i bilen faktiskt men blev lite ljus nu på kvällen.

 2. Låter kul med en bloggutmaning, dock deltar jag inte i sånt då jag lätt får presentationsångest och raderar inlägg efter ett tag om jag spontan skriver dom. Bloggar hellre sällan men ordentligt ?
  Låt kul med en tripp ju. Trevlig kväll
  Karolineee recently posted..Första advent

 3. Här har vi inte tänt något ljus då vi var lite sena i starten 😉 och dessutom hade jag helt glömt bort att kolla ifall vi hade ljus hemma… vilket vi inte hade 😉 så jo yes svårt att tända ljus då vi inga har.

 4. Stjärnor i fönstret är fint, hoppas du hittar de du vill ha. Jag vill ha stjärnor till taket som jag faktiskt hittade idag, vill ha massa julpynt. Väldigt fin docka, klänningen är ju så fin
  Lexochlogan recently posted..FÖRSTA DECEMBER

 5. Det har faktiskt inte tänts några ljus för mig heller har bara blivit lite glögg nu på kvällen. Fick en hrlig julkänsla ändå. Tänk att det snart är jul ?

 6. Hoppas du hittade någon stjärna du ville ha ❤
  Jag hann inte med något direkt adventsfirande i går då jag sov länge o h sedan jobbade men de blev advent ändå och ljuset hann vi tänds under frukosten ❤
  Mina recently posted..Veckans fem positiva

 7. Första advent inleddes med att allt julpynt kom fram. Sen blev det lunch i solen ute på terrassen och på kvällen knatade vi ned på stan och kollade på julgranständningen. Ungefär som en första advent oftast ser ut hos oss 🙂
  Ama de casa recently posted..Första advent…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: