En julgris från Affair Falun.

I fredags var jag in på Affair i Falun. En butik med både inredning och kläder. Jag föll för denna söta gris som alltså är en adventsljusstake. Hur otroligt söt är den inte? Den känns dessutom ganska unik och inget alla andra har. Nu står den fint på köksbordet där ljusen ska tändas fram tills sista advent, galet gulligt med en liten gris!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

48 thoughts on “En julgris från Affair Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: