Lucka nummer 3: ”Mitt bästa tips för att göra en liten insats för miljön

Julkalendern är skapad av Kajson.

Självklart vill jag framhäva vidden av att handla på loppis. Att välja secondhand och att kolla på Facebooksidor. Är det en plats där du kan fynda samtidigt som du inte köper nytt är det ju just second hand. Kolla bara dessa fina Mon Amie fat jag fyndade på Röda korset för några veckor sedan. Alla dessa fick jag för priset av vad en skulle kostat ny i butiken.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: