Lucka nummer 3: ”Mitt bästa tips för att göra en liten insats för miljön

Julkalendern är skapad av Kajson.

Självklart vill jag framhäva vidden av att handla på loppis. Att välja secondhand och att kolla på Facebooksidor. Är det en plats där du kan fynda samtidigt som du inte köper nytt är det ju just second hand. Kolla bara dessa fina Mon Amie fat jag fyndade på Röda korset för några veckor sedan. Alla dessa fick jag för priset av vad en skulle kostat ny i butiken.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: