Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Lucka nummer 7: Årets julklapp

Julkalendern är skapad av Kajson.

Mobillådan tycker jag är fräck, jag har sett sådana hos folk förut som anser att man ska lägga ner saken för att umgås. Jag brukar göra det i fickan ändå, så behöver ingen storebror ser dig över mig. Så nej någon mobillåda blir det då inte hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.