För mig borde frågan vinklas till “Tredje advent idag, har du låtit något ljus brinna ännu?”… Jag har glömt varje vecka, idag får det minsann bli av, det är ju något jag annars brukar göra på julen men i år tycks det glömmas bort.

8 kommentarer

  1. Din söta lilla julgris gör sig jättefint även utan ljus. Grisen är som jag sa förut den roligaste adventsstaken jag någonsin sett. Skrattade gott att du glömt köpa levande ljus. Bättre sent än aldrig;-)
    BP recently posted..Skyltsöndag #240

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: