Lucka nummer 15: Instagramkonton som inspirerar mig.

Julkalendern är skapad av Kajson.

Alltså jag följer konton på Instagram, men grejen är att jag knappt använder tjänsten. Eller jag gillar bilder och sånt men jag vet inte om jag direkt inspireras av konton för det. Tyvärr, kan inte lämna ut vilket just därför. Kanske det är så att ni istället som vet att jag följer er ska förstå att jag tycker om dem.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Lucka nummer 15: Instagramkonton som inspirerar mig.

 • 15 december, 2019 at 19:55
  Permalink

  Tråkigt men så är det ju, alla gillar inte/kan inte använda allt. Jag är en riktig super instagrammare men är sämre på alla följa och inspireras av andra just där 🙈

  Reply
 • 16 december, 2019 at 14:50
  Permalink

  Jag förstår precis men följer du henne inte redan så är Jonna Jinton ett tips. Hon har även en YouTubekanal =)

  Reply
  • 19 december, 2019 at 20:55
   Permalink

   Jag följer henne lite, kollar in via bloglovin men främst via Youtube :). Kanske skulle kolla på instagram med 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: