Så var dagen här, dagen jag väntat på ett tag nu. Jullovet har börjat, det började för William igår efter hans sista JulMosaik och det var så där perfekt som det bara kan vara. Älskade unge att du snart slutar nian, du som nyss föddes eller som började förskolan, du som nyss började skolan? Åren som går och all den tid vi har tillsammans du är så högt älskad.

Hur som helst, idag efter jobbet åkte jag till Borlänge för att fixa fransarna. Åkte sedan hem till Falun igen och sov en stund. William är sjuk så han har mest sovit idag. Jag träffade Lisa på kvällen och vi fikade på Maxi. Hade lite After work fastän vi jobbar på olika arbetsplatser och det vi firade med var kaffe och fika.

Nu ska jag strax bege mig till sängen. Imorgon ska jag besikta bilen, hoppas den går igenom nu. Fick ombesiktning sist, och Björn har fixat sakerna åt mig. Efteråt ska jag till stan och fixa naglarna, det är verkligen härligt med lov måste jag säga.

24 kommentarer

 1. Skönt med lite ledighet! Helt galet vad tiden går & man ser det ju ännu mer på barn… min brorsdotter fyllde 2 i september och jag tyckte också att hon föddes nyss… njut av lite ledighet 🙂

 2. Så härligt att jullovet äntligen har börjat för dig! Ledigheten efter en lång mörk höst är verkligen välbehövlig.
  After work med kaffe och fika tycker jag låter mycket trevligare än att gå ut och dricka öl. Jag kanske är en torrboll, men har aldrig sett nyttan med att dricka alkohol efter jobbet och inte kunna köra hem sen.
  Hoppas att besiktningen går bra imorgon. Glömska jag glömde besikta bilen och fick körförbud😬😆
  Lillan Kind recently posted..Man är inte ensam om eländet

 3. Här var också sista skoldagen. Eleverna och lärarna börjar vårterminen den 8 januari.
  Då håller jag verkligen tummarna för dig att bilen får en OK-stämpel imorgon. Det vore väl en rolig julklapp, eller hur!?
  BP recently posted..En till lista;-)

 4. Det är så skönt med lov, gick på lov igår jag men det känns som det börjar idag då jag inte kommer ställa klockan. Lycka till med besiktningen av bilen 🙂

 5. Åh skönt med lov 😀 Själv har jag ledig helg sen får jag se om ja orkar jobba de få timmarna jag fått under jul – har så satans ont i armen just nu 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: