Jullovet är här!

Så var dagen här, dagen jag väntat på ett tag nu. Jullovet har börjat, det började för William igår efter hans sista JulMosaik och det var så där perfekt som det bara kan vara. Älskade unge att du snart slutar nian, du som nyss föddes eller som började förskolan, du som nyss började skolan? Åren som går och all den tid vi har tillsammans du är så högt älskad.

Hur som helst, idag efter jobbet åkte jag till Borlänge för att fixa fransarna. Åkte sedan hem till Falun igen och sov en stund. William är sjuk så han har mest sovit idag. Jag träffade Lisa på kvällen och vi fikade på Maxi. Hade lite After work fastän vi jobbar på olika arbetsplatser och det vi firade med var kaffe och fika.

Nu ska jag strax bege mig till sängen. Imorgon ska jag besikta bilen, hoppas den går igenom nu. Fick ombesiktning sist, och Björn har fixat sakerna åt mig. Efteråt ska jag till stan och fixa naglarna, det är verkligen härligt med lov måste jag säga.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Jullovet är här!

 • 19 december, 2019 at 22:08
  Permalink

  Skönt med lite ledighet! Helt galet vad tiden går & man ser det ju ännu mer på barn… min brorsdotter fyllde 2 i september och jag tyckte också att hon föddes nyss… njut av lite ledighet 🙂

  Reply
 • 19 december, 2019 at 22:29
  Permalink

  Så härligt att jullovet äntligen har börjat för dig! Ledigheten efter en lång mörk höst är verkligen välbehövlig.
  After work med kaffe och fika tycker jag låter mycket trevligare än att gå ut och dricka öl. Jag kanske är en torrboll, men har aldrig sett nyttan med att dricka alkohol efter jobbet och inte kunna köra hem sen.
  Hoppas att besiktningen går bra imorgon. Glömska jag glömde besikta bilen och fick körförbud😬😆
  Lillan Kind recently posted..Man är inte ensam om eländet

  Reply
  • 21 december, 2019 at 17:57
   Permalink

   Ja verkligen, jag kände att det här var så efterlängtat verkligen :D. Eller hur, så mycket godare och bakis blir man inte heller :D.

   Reply
 • 19 december, 2019 at 22:38
  Permalink

  Provar igen,det krånglar med kommentarer.
  Skönt med lov! Njut! Hoppas William piggar på sig snabbt och du slipper bli sjuk.
  eval8 recently posted..Liten lägesrapport

  Reply
  • 21 december, 2019 at 17:58
   Permalink

   Skumt, är det så ofta? Att det krånglar att kommentera? Ja verkligen njuter i mängder 🙂

   Reply
 • 19 december, 2019 at 22:48
  Permalink

  Här var också sista skoldagen. Eleverna och lärarna börjar vårterminen den 8 januari.
  Då håller jag verkligen tummarna för dig att bilen får en OK-stämpel imorgon. Det vore väl en rolig julklapp, eller hur!?
  BP recently posted..En till lista;-)

  Reply
  • 21 december, 2019 at 17:58
   Permalink

   Så underbart :D. Bilen gick igenom så nu är det bara att köra på till 2021 😀

   Reply
 • 19 december, 2019 at 22:58
  Permalink

  Vad härligt att erat jullov har börjat =) håller tummarna på att din bil går igenom besiktningen. Njut av er ledighet nu =)
  Therese recently posted..Godmorgon finisar 😊…

  Reply
 • 20 december, 2019 at 04:06
  Permalink

  Det är så skönt med lov, gick på lov igår jag men det känns som det börjar idag då jag inte kommer ställa klockan. Lycka till med besiktningen av bilen 🙂

  Reply
 • 20 december, 2019 at 05:34
  Permalink

  Så underbart skönt med jullov! Det fick jag också igår eftersom jag fick besked om att terminens sista uppgift blev godkänd. Jag håller tummar och tår att bilen går igenom besiktningen nu. Jag skulle med vilja göra mina fransar, så skönt liksom att slippa tänka på smink.
  Hannas krypin recently posted..Jag fortsätter att jobba för optimal ketos

  Reply
 • 20 december, 2019 at 08:47
  Permalink

  Underbart med lov och så välbehövligt.
  Njut ordentligt av ledigheten och ta en dag i taget, det är det bästa. Håller tummarna för att bilen blir godkänd ❤ Ha en fin dag
  Mina recently posted..Lucka 19 i julkalendern

  Reply
 • 20 december, 2019 at 13:16
  Permalink

  Åh skönt med lov 😀 Själv har jag ledig helg sen får jag se om ja orkar jobba de få timmarna jag fått under jul – har så satans ont i armen just nu 🙁

  Reply
  • 21 december, 2019 at 17:52
   Permalink

   Åh ja absolut. Ja så tråkigt för honom. För hoppas han kryar på sig snart 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: