Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Lucka nummer 19. Min bästa julskiva.

Jag tänkte typ direkt att äger folk skivor längre?! Jag sålde alla mina för något år sedan, och nu lyssnar jag bara via Spotify. Så alltså jag har ingen, brukar vid några föga tillfällen söka på julmusik och lyssna via app på vår portabla högtalare.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

6 Comments

  1. Lyssnar för tillfället på Elin som sjunger Nu är glada julen slut slut slut 😉

    Vi har cdskivor med julmusik… men nej inget jag direkt kommer på så här utan att behöva fundera 😉

  2. Vi har kvar våra skivor fast lyssnar aldrig på dem fast kan inte riktigt kasta dem. Jag har till och med kvar kassettband och ibland händer det att jag lyssnar på dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: