Fem en fredag v. 51: God jul!

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad gillar du mest med julen?
  2. Hur kommer du spendera årets jul?
  3. När slutade du tro på tomten?
  4. Byter du någonsin en julklapp du får?
  5. Brukar du ha uppesittarkväll?

Vad gillar du mest med julen?
Att få träffa nära och kära. Att se William bli så glad över det han får i julklapp. Ja även att se andra öppna paket och bli glada.

Hur kommer du spendera årets jul?
Först åker vi till Kniva för att fira med Björns moster och hennes barn och barnbarn. Björns mamma och syster kommer också vara där. Det brukar delas paket mellan barnen då. Sedan åker vi till Björns farmor, äter julmat och sedan är det paketöppning.

När slutade du tro på tomten?
Jag gick på lekis eller i ettan, minns att någon sa att han inte fanns och då slutade jag tro omgående.

Byter du någonsin en julklapp du får?
Nej det har jag aldrig gjort. För mig är det tanken som räknas och jag skulle aldrig ge bort något som jag fått av någon.

Brukar du ha uppesittarkväll?
Nej, eller vi gjorde förut men blev sällan annat än att jag tyckte det tog så evinnerligt många timmar så det slutade vi med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Fem en fredag v. 51: God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: