Jullista 2019.

Hittade denna härliga jullista hos Knaset.

När åker julpyntet fram, och när städar du bort det igen? – Julpyntet åker fram till första december. Det åker ut efter nyår, jag vill ha bort julen till jag börjar jobba igen. Då brukar jag köpa mig en bukett tulpaner, det är lite vårkänslor för mig.

Hur hittar du julstämning? – Jag har ingen aning, mest för att jag helt tycks avsakna den i år. Ska köpa lite choklad och polkagrisstång tänkte jag, det brukar kunna ge lite julkänslor. Ja och marshmallows så klart.

Vad är bäst med julen? – Att ge William något han önskat sig, samt att träffa nära och kära.

Favorit juldoft? – Tomtegröt med doft av kanel, apelsin, pepparkakor, saffran samt julgransdoften.

Bästa julfilmen? – Kollar aldrig på sånt, eller kanske Ensam hemma?

Har du någonsin firat jul utomlands? – Nej aldrig, åker inte utomlands heller.

Har du en julkalender i år? – Nej det har jag inte. William har dock en chokladkalender.

När handlade du/kommer du handla årets första julklapp? – Den är redan inhandlad. Ska dock köpa sista nu på måndag.

Vilken jullåt tycker du om, och vilken är du trött på att höra? – Jag tycker om alla, och är trött på alla. HAHA

Glögg eller julmust? – Varför välja? Båda är goda på olika sätt :D.

Ge eller få? – Att ge, men så kul att även få.

Plastgran eller äkta? – Äkta sedan några år tillbaka. Jag är uppväxt med plastgran, men det är något speciellt med en äkta. Speciellt då William hugger den åt mig.

Pepparkakor eller knäck? – Pepparkakor tror jag?

Hemma eller borta? – Blir borta, har firat julen hemma ett år och det var hur mysigt som helst det med. Dock blir vi inte hemma i år så skriver borta.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Jullista 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: