Så är årets julgran på plats här hemma. William och Björn gick ut och högg granar idag. En till mig och en till Björn. Jag fullkomligt älskar den, har klätt den med kulor och glitter. Några tomtar finns också på plats och det luktar gran här hemma. Nu hoppas jag verkligen julkänslan infinner sig också, det är ändå tre dagar kvar till julafton.

Idag har jag tagit sovmorgon, tvättat och städat. Utöver det har jag varit ut till Kniva och fikat med William och Björn. Det känns verkligen som jag börjar förstå att det är ledighet och jullov nu, det fullkomligt älskar jag! Det enda som saknas är den där julkänslan.

26 kommentarer

  1. Så skönt att få ha jullov på riktigt. Jag har ju också jullov från skolan men jobbar ju i vården så jag blir ju inte ledig på röda dagar. Så jag får allt jobba när andra är lediga. Vad roligt att granen är egenhuggen (finns det ens något som heter så?) och att William var med Björn och högg ner den. Skulle gärna ha en levande gran då det blir lite annorlunda. Vet inte hur jag ska beskriva hur jag egentligen menar. Annorlunda är egentligen alldeles fel ordval. Fint blev det iallafall! 🙂
    Hannas krypin recently posted..Tre favoriter

  2. Så fin gran, man får lite mer julkänsla när det luktar gran och den är klädd! Helt sjukt att det bara är två dagar kvar till Julafton?! Hade såklart varit kul med snö, men det ser ut som det blir en grön jul här även i år tyvärr 🙁 Så skönt att du börjar känna av din ledighet nu! Hoppas du får en fantastisk fjärde advent fina du<3
    Tina recently posted..Fjärde advents utmaningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: