Lucka nummer 21. Helgfrukosten.

Alltså jag äter i princip samma frukost både på helger och vardag. Det hänger ihop med mina ätstöringar. I somras åt jag äpplen stekta i kanel och havregrynsgröt typ varje morgon, sen med hallon på. När jag ser detta inser jag att jag borde ta och laga det igen för det var sjukt gott.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Lucka nummer 21. Helgfrukosten.

 • 21 december, 2019 at 19:22
  Permalink

  Åhh det är verkligen en så otroligt mumsig kombination! Är en periodare typ och kan snöa in mig på saker som jag äter hela tiden :’D
  Emma Engström recently posted..3 saker lista

  Reply
 • 21 december, 2019 at 20:11
  Permalink

  Frukost tenderar att bli en ständig upprepning.
  Huvudsaken man får i sig något.

  Reply
 • 21 december, 2019 at 20:24
  Permalink

  Wow 🤗 Så kul att du bloggat från 2004…grymt. Jag har bloggat sedan 2009 och det är den käraste dagboken jag har med alla bilder…Frukost har jag nog inte ätit sedan jag bodde hemma, har alltid haft svårt att äta på morgonen… Kul du hittade till min blogg och kul för mig som hittade till dig 😄👍

  Reply
  • 22 december, 2019 at 20:35
   Permalink

   Ja det är ganska märkligt hur tiden går :-o. Tycker det var nyss men ja åren 😉 . Förstår det där med att inte äta frukost det gjorde jag inte under många år, men har gått på en ätstörningsbehandling så var tvungen att börja :D. Detsamma verkligen :D.

   Reply
 • 21 december, 2019 at 20:46
  Permalink

  Mina frukostar är ingen större variation på. Men det där med stekta äpplen kanske jag borde prova. 😃
  Morgan recently posted..Dimmigt.

  Reply
 • 22 december, 2019 at 01:35
  Permalink

  Jag vet inte om det bara är jag kanske men jag tycker det är så himla intressant och se vad andra äter till frukost/lunch/middag. Haha kanske är det för att jag gillar mat eller att man kan få tips. Jag äter också samma frukost varje dag 🙂

  Reply
  • 22 december, 2019 at 08:16
   Permalink

   Tycker också sådant är intressant, absolut där att man får inspiration det är kul :D.m

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: