Alltså jag äter i princip samma frukost både på helger och vardag. Det hänger ihop med mina ätstöringar. I somras åt jag äpplen stekta i kanel och havregrynsgröt typ varje morgon, sen med hallon på. När jag ser detta inser jag att jag borde ta och laga det igen för det var sjukt gott.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

10 kommentarer

  1. Wow 🤗 Så kul att du bloggat från 2004…grymt. Jag har bloggat sedan 2009 och det är den käraste dagboken jag har med alla bilder…Frukost har jag nog inte ätit sedan jag bodde hemma, har alltid haft svårt att äta på morgonen… Kul du hittade till min blogg och kul för mig som hittade till dig 😄👍

    1. Ja det är ganska märkligt hur tiden går :-o. Tycker det var nyss men ja åren 😉 . Förstår det där med att inte äta frukost det gjorde jag inte under många år, men har gått på en ätstörningsbehandling så var tvungen att börja :D. Detsamma verkligen :D.

  2. Jag vet inte om det bara är jag kanske men jag tycker det är så himla intressant och se vad andra äter till frukost/lunch/middag. Haha kanske är det för att jag gillar mat eller att man kan få tips. Jag äter också samma frukost varje dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa