Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Den ser ut som förra veckan, minus ljus som brinner då förstås. Jag ska tända det sista ljudet idag. Egentligen borde man kanske behålla traditionen med att glömma att tända ljusen. Det hör liksom till här i vårt hem, men sedan så är inte alla traditioner bra så det ska brytas ibland. Eller vad säger du?

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

10 kommentarer

  1. Nä, vilken gullig adventsljusstake. Min ser ut som en gammal släde i någon form av metall med vita kronljus. Idag ska jag göra klart de sista julkapparna – min sambos lillebror vill ha kakor i julklapp, så det är bara att hugga i.
    Må så gott och God Jul

  2. Hahaha! Det är just det – att man glömmer tända ljusen. Tror det var ungefär så här med, och då gick vi över till en LED-variant, där alla fyra “ljus” är tända direkt från början. Men på senare är har det blivit “tradition” att inte orka med att ta fram den och att låta bli att pynta. Men en julstjärna har jag köpt, och den lever än;-)

    Din gran blev jättefin. Inte dumt att “sno” sin egen gran från skogen;-)

    1. Haha men eller hur! Jag är lite som andra med gröna växter, man har död på dem. Jag har död på ljusen? Eller åtminstone vet jag inte hur man håller ljusen vid liv haha. Smart där med LED, det kanske är något för mig julen 2020 :-p.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: