Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då både jag och Björn vill fira med William så firar vi julen tillsammans. Det har blivit att vi varit med Björn och Williams släkt då de bor närmast på julafton. Men vi åker alltid till min mamma och hennes man i Orsa någon av dagarna efter eller innan jul.

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

Fb-Button

4 kommentarer

 1. Vad fint att ni firar tillsammans, kul för William att ha både mamma och pappa med på julafton 🙂

  Här har vi traditionen att äta julbordet ute på terrassen i solen som så gott som alltid skiner på julafton (tror att det bara regnat en enda gång sen vi inledde traditionen 2003). Terrassen kan vara hemma hos eller hos nån annan. Vi brukar fira själva eller med vänner som finns här. I år blir vi hemma på vår terrass med fyra vänner. Solen skiner i år igen 😀

  Ha en riktigt fin julafton och en GOD JUL! 🙂
  Kram
  Ama de casa recently posted..GOD JUL!

 2. Vi firar varannat år med min släkt och varannat med min sambos släkt. I år var det deras tur och vi hyrde en storstuga i Sälen och bokade in oss på ett julbord på julafton. Sedan kom tomten och lämnade julklappar till Nils! 💕
  Hela julveckan har vi åkt skidor och hittat på roliga saker! 😊
  Anna recently posted..Se upp i backarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: