Merry Christmas everyone.

Så var det då julen 2019, den sista julen på detta årtionde. Galet, tycker inte det var så länge sedan det var 1999 och övergick till 2000. Då var jag lika gammal som William är idag, helt galet. När jag tänker på att det är tjugo år sedan snart, och det är tjugo år sedan det var julen 1999. Jag fick långa handskar och en fjäderboa av min mormor det året, något jag önskade mig så otroligt mycket. Det är konstigt att tänka sig att detta är andra julen jag inte kan ringa henne och säga god jul, i över att år har du nu varit borta mormor. Du är så saknas, och fattas mig så otroligt mycket.

Nu snart ska vi åka mot Björn, eftersom jag fortfarande har feber får jag se vad dagen kommer erbjuda. Förutom julafton då menar jag, kul med feber och jordens förkylning så här på julafton?! Men sådant är livet, vad kan man göra åt annat än att gilla läget!

God jul på er fina läsare! Hoppas just du får en fantastisk julafton!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Merry Christmas everyone.

 • 24 december, 2019 at 10:05
  Permalink

  Men stackars dej jag har med åkt på en rejäl förkylning men det är bara att gilla läget som du säger😊 hoppas ni får en underbara julafton god jul till dej ❤️
  Amanda recently posted..Varit frånvarande

  Reply
 • 24 december, 2019 at 23:20
  Permalink

  En riktig god jul önskar jag dig. Förstår att högtider gör sig extra påmind av människor vi saknar.
  Hoppas feber ger med sig..
  My wonderful loves recently posted..God jul

  Reply
  • 25 december, 2019 at 11:04
   Permalink

   Åh tusen tack <3. Julafton var jättefin trots sjukdom :D. God fortsättning till dig med <3

   Reply
 • 25 december, 2019 at 17:36
  Permalink

  Hoppas att du fick en fin jul trots förkylningen!
  De som inte är med oss längre saknas verkligen!
  Krya på dig, god fortsättning och ta hand om dig! Kram
  Annie – Stora Små Äventyr recently posted..Julaftonsmorgon

  Reply
  • 25 december, 2019 at 22:19
   Permalink

   Det fick jag absolut :). Visst är det så, det är dem man saknar allra mest <3

   Reply
 • 25 december, 2019 at 22:26
  Permalink

  Ju äldre man blir så saknas det fler kring julbordet, en mormor/morfar och farmor/farfar brukar ofta betyda väldigt mycket ❤️ De var lugnet, de som tog sig mest tid till att lyssna, som från egen erfarenhet av livet kunde ge så kloka råd… Hoppas du lyssnar på din kropp och tar det lugnt om du har feber…. du blir fortare frisk då 👍 Här ger jag råd som jag aldrig följde själv, men hoppas innerligt att någon följer dem… God fortsättning på julen ❤️
  Kort recently posted..Julafton ❤️🎄🎅🎁❤️

  Reply
  • 25 december, 2019 at 22:36
   Permalink

   Visst är det så <3. Det finns där i ens minnen och jag tror även i andlig form. Det är väl då de där råden kommer fram när man behöver dem, för att man minns det som sagts och alla handlingar som gjorts.
   Det gör jag, tar det väldigt lugnt. Förut hade jag inte gjort det, men med astma och flera sjukhusbesök i bagaget vet jag att min kropp inte pallar samma tryck som andras. Så jag vilar och vilar :). GOd fortsättning fina du <3

   Reply
 • 26 december, 2019 at 11:17
  Permalink

  God jul i efterskott! Trist att du var tvungen att ha feber under julafton :/ hoppas du ändå fick en bra julafton. Lät som det när jag läste inlägg längre upp 🙂
  Hoppas du får en fantastisk dag idag!

  Reply
  • 26 december, 2019 at 17:22
   Permalink

   Ja fy, det var verkligen ingen hit. Jag hoppas jag slipper det nästa år 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: