Så var det då julen 2019, den sista julen på detta årtionde. Galet, tycker inte det var så länge sedan det var 1999 och övergick till 2000. Då var jag lika gammal som William är idag, helt galet. När jag tänker på att det är tjugo år sedan snart, och det är tjugo år sedan det var julen 1999. Jag fick långa handskar och en fjäderboa av min mormor det året, något jag önskade mig så otroligt mycket. Det är konstigt att tänka sig att detta är andra julen jag inte kan ringa henne och säga god jul, i över att år har du nu varit borta mormor. Du är så saknas, och fattas mig så otroligt mycket.

Nu snart ska vi åka mot Björn, eftersom jag fortfarande har feber får jag se vad dagen kommer erbjuda. Förutom julafton då menar jag, kul med feber och jordens förkylning så här på julafton?! Men sådant är livet, vad kan man göra åt annat än att gilla läget!

God jul på er fina läsare! Hoppas just du får en fantastisk julafton!

18 kommentarer

 1. Ju äldre man blir så saknas det fler kring julbordet, en mormor/morfar och farmor/farfar brukar ofta betyda väldigt mycket ❤️ De var lugnet, de som tog sig mest tid till att lyssna, som från egen erfarenhet av livet kunde ge så kloka råd… Hoppas du lyssnar på din kropp och tar det lugnt om du har feber…. du blir fortare frisk då 👍 Här ger jag råd som jag aldrig följde själv, men hoppas innerligt att någon följer dem… God fortsättning på julen ❤️
  Kort recently posted..Julafton ❤️🎄🎅🎁❤️

  1. Visst är det så <3. Det finns där i ens minnen och jag tror även i andlig form. Det är väl då de där råden kommer fram när man behöver dem, för att man minns det som sagts och alla handlingar som gjorts.
   Det gör jag, tar det väldigt lugnt. Förut hade jag inte gjort det, men med astma och flera sjukhusbesök i bagaget vet jag att min kropp inte pallar samma tryck som andras. Så jag vilar och vilar :). GOd fortsättning fina du <3

 2. God jul i efterskott! Trist att du var tvungen att ha feber under julafton :/ hoppas du ändå fick en bra julafton. Lät som det när jag läste inlägg längre upp 🙂
  Hoppas du får en fantastisk dag idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: