Fem en fredag v. 52: Slutet gott.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur tycker du att året blev?
 2. Gjorde du vad du tänkt under året?
 3. Vad var det sämsta med 2019?
 4. Vad kommer du minnas mest?
 5. Hur avslutar du 2019?

Hur tycker du att året blev?
Det har varit ett okej år, men också många berg och dalbanor. Jag skulle inte säga att 2019 var dåligt, men heller inte ett av mina bättre år.

Gjorde du vad du tänkt under året?
Jag tror inte jag hade några speciella grejer jag tänkt göra? Där vid nyår förra året var jag mest så otroligt ledsen över mormors bortgång och att det gått så fort. Så några tankar hade jag inte när året började.

Vad var det sämsta med 2019?
Så mycket turbulens, varit så otroligt många saker som tagit energi jag inte haft. Det hoppas jag ska vara förändrat nu till 2020.

Vad kommer du minnas mest?
Allt fint jag gjort med William, glada stunder tillsammans med nära och kära.

Hur avslutar du 2019?
Har ingen aning ännu, det får visa sig. William är på läger så jag har verkligen ingen plan alls.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Fem en fredag v. 52: Slutet gott.

 • 28 december, 2019 at 20:41
  Permalink

  Ja, året började ju på helt fel sätt för dig. Då är det inte lätt att komma på rätt köl igen om man säger så. Men du kan i alla fall vara mäkta stolt över dina studier!!!
  BP recently posted..Bokmärken och “Fåglarna”

  Reply
  • 28 december, 2019 at 20:48
   Permalink

   Nej så är det ju, men nu tänker jag att 2020 blir säkert bra :). Man får helt enkelt tänka nytt år och nytt kapitel :D. Tack fina du det är helt sant 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: