Den första film jag blev rädd för var?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har ingen bild på filmen, men den första film jag blev rädd för av ET. Jag var max fyra år och kom upp i vardagsrummet hos min moster i Märsta. Där satt alla och såg denna läskiga figur, jag blev helt livrädd. I många år efteråt drömde jag mardrömmar om ET. Jag kan förstå varför, en film på engelska om en utomjordning?! Massor med människor i läskiga kläder och hur han nästan dör. Nej ingen film för ett litet barn som inte förstod språket.

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Den första film jag blev rädd för var?

 • 28 december, 2019 at 20:39
  Permalink

  Minns när jag såg filmen på bio, men jag var ju vuxen då. Förstår att du var skräckslagen när du såg den “underliga” ET. Som vuxen tyckte jag ju att den var såååååå söt, men filmen var då ingenting för en fyraåring.
  BP recently posted..Bokmärken och “Fåglarna”

  Reply
  • 28 december, 2019 at 20:50
   Permalink

   Jag förstår det, har sett den som vuxen och nu ser jag det där söta. De stora ögonen, hans snällhet och nyfikenhet. Men då där som fyraåring jag var helt livrädd 😮

   Reply
 • 28 december, 2019 at 23:14
  Permalink

  Jag har faktiskt aldrig sett den filmen. Många säger att det är en klassiker men nej jag vet inte om jag vill se den. Förstår att du som barn blev rädd för E.T 🙂

  Reply
  • 29 december, 2019 at 23:49
   Permalink

   Det är en klassiker absolut. Kan rekommendera dig att se den dock, den är ganska fin när man är vuxen 🙂

   Reply
 • 28 december, 2019 at 23:53
  Permalink

  haha den såg jag faktiskt aldrig som barn , men ja minns hur livrädd ja blev när vi skulle se sjätte sinnet på halloween i mellanstadiet, tror inte ens vi klarade av att se klart filmen haha XD
  jessica recently posted..koffein beroende och vardagslyx

  Reply
  • 29 december, 2019 at 23:49
   Permalink

   Haha fy, den är ganska läskig. Minns också när jag såg just den filmen första gången :-p

   Reply
  • 29 december, 2019 at 23:45
   Permalink

   Ja visst är det så, trots att filmen är fin så kan den skrämma för åldern är helt fel 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: