Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har ingen bild på filmen, men den första film jag blev rädd för av ET. Jag var max fyra år och kom upp i vardagsrummet hos min moster i Märsta. Där satt alla och såg denna läskiga figur, jag blev helt livrädd. I många år efteråt drömde jag mardrömmar om ET. Jag kan förstå varför, en film på engelska om en utomjordning?! Massor med människor i läskiga kläder och hur han nästan dör. Nej ingen film för ett litet barn som inte förstod språket.

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

8 kommentarer

  1. Minns när jag såg filmen på bio, men jag var ju vuxen då. Förstår att du var skräckslagen när du såg den “underliga” ET. Som vuxen tyckte jag ju att den var såååååå söt, men filmen var då ingenting för en fyraåring.
    BP recently posted..Bokmärken och “Fåglarna”

  2. Jag har faktiskt aldrig sett den filmen. Många säger att det är en klassiker men nej jag vet inte om jag vill se den. Förstår att du som barn blev rädd för E.T 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: