Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

En fika, tvätt och massor av motion.

Jag startade dagen med att tvätta, fick sedan ett meddelande från Lisa om jag ville hänga med henne och barnen och fika en stund. Självklart ville jag det, så jag skyndade mig upp för att duscha och fixa i ordning mig sedan begav jag mig till Waynes där vi träffades. Det var jättetrevligt verkligen.

Eftersom det blivit alldeles för lite rörelse under lovet. Dels för att jag varit sjuk och då orkar man inte riktigt på det sättet man vill. Så det var skönt att både gå ner på stan och hem. Väl hemma så fick jag meddelande från Björn som undrade om jag kunde kolla upp en sak åt honom på stan, så jag gick ner och hem igen. Fick därmed ihop mina 10000 steg idag.

Jag följde senare eftermiddagen med Björn till stan också. Vi gick på lite affärer och sedan åkte vi till City gross för att handla mat tills imorgon. Det blev nämligen bestämt idag att jag ska fira nyåret med honom, hans mamma och pappa. Jättekul och trevligt!

Nu ska jag gå och lägga mig alldeles strax, trots att klockan bara är halv tio är jag jättetrött. Hoppas du haft en fin måndag?

Related Tags:

20 Comments

 1. Det vart en kladdkakefika här med idag. Min Bonustjej och hennes kille bjöd hem oss till dom på fika och lek med barnen ? någon spark äger jag inte men mina barn fick en varsin i julklapp av svärmor för några år sen.

 2. Vi har passat yngsta barnbarnet. Han ville vara hos morfar så de lekte mest. Han är 20 månader, van att ha 1 1/2 år äldre storebror med, men det gick jättebra. ?

 3. Skönt med promenader och det är så härligt igen att komma igång efter att man varit sjuk. Mysigt med fika på stan och även en inbjudan till nyårsfirande ❤

 4. Va mysigt att komma iväg och fika! Har också rört mig alldeles för lite nu då jag också är sjuk så har fått en sådan värk i kropp & leder pga det, skulle verkligen också behöva komma ut och röra mig. Skönt att få ihop så många steg!

 5. Vilken bra dag det blev. Det känns verkligen befriande att få röra rejält på sig efter all julmat. Då har jag ändå ätit med måtta men visst har det blivit lite extra. Låter som väldigt trevliga planer för nyår!

  Trevlig afton!

 6. Men vad härligt att din vän ville fika så att du kom ut lite ❤️ när man är sjuk så orkar man inte specelt mycket härligt att du ska fira nyår med hans familj ?

 7. Visst blir man glad när man får ihop sina steg! Jag lyckades också med drygt 10.000 igår när jag var på jakt efter en tavla. Jakten fortsätter idag 🙂

  Ha en riktigt fin nyårsafton och ett Gott Nytt År!

 8. Härligt med så mycket rörelse och att du haft en bra dag tillsammans med en vän och Björn. Det har, trots att jag har en hund, blivit lite för lite rörelse för mig med så jag ska försöka sätta igång med tränandet lite på sidan av promenaderna med hunden 🙂

  Svar; ja, det är lite roligt med årsresume, både för min del men också för andra som läser min blogg. En kort sammanfattning på hela året. Ja, den skadan var inte mild alltså, varken fysiskt eller psykiskt, men tack vare allt stöttande har vi trots det tagit oss igenom hans skada 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: