Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

För dig som vill möta kärleken.

Inlägget är i samarbete med Nätdejtingtips.se

Jag lyssnade på ett program i veckan kring hur det blivit lättare för oss här i Sverige att träffa kärleken sedan möjligheten att finna kärleken på nätet uppkom. Det föll sig ganska naturligt att lyssna då jag finner ämnet intressant. Jag letar inte själv, men ett intresse jag har är människor och olika former av sociala möten som kan uppstå. Det typiska för många kring oss här i Sverige är att vi kanske inte kastar oss över första bästa utan vill lära känna varandra först.

Därmed var det extra kul att för mig att helt sonika ta och undersöka lite vad det finns för olika dejtingsidor samt vad de olika sidorna erbjuder och står för. Först ut var faktiskt en jag hört om match.com den sidan är ju lite känd genom olika reklamfilmer på diverse olika platser. Jag vet faktiskt en del människor som funnit kärleken där så det känns som en seriös sida. Någonstans tror jag på det där med att först skriva till varandra, sedan kanske prata lite i telefonen för att stämma möte efter ett tag. Det är nog viktigt att möta någon efter ett tag så att magkänslan kan få säga sitt. Jag tror även att det kan vara av vinst att vid första mötet gå på middag, en fika eller varför inte bio? Någonstans är valet av film och mat något som kanske visar lite vem denne människa som kanske ska bli kärleken i ditt liv är.

Nog är det spännande detta med dejting? Jag får erkänna att jag nog aldrig riktigt dejtat någon. Dels för att jag inte haft intresset, jag är ju ganska introvert av mig och att möta nya människor är inte något jag direkt känner är viktigt för mig. Konstigt kanske utifrån ett yrke där jag är sociala hela dagarna och umgås med människor hit och dit. Men då är jag min yrkesperson. Som privatpersonen Madeleine föredrar jag att inte ha för mycket människor runt mig utan vill gärna få ha lite lugn och ro. Men det kanske är på såna platser man borde söka kärleken om man nu är ute efter det? Jag har fått frågan många gånger varför det här med partner inte är viktigt för mig. Jag vet inte varför, jag ser det väl bara inte som speciellt viktigt? Men för er som söker, passa på att gå in och våga! Tänk dig om din drömpartner finns där mitt på nätet och letar precis som du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.