Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När jag äter snabbmat blir det oftast McDonalds den ligger närmast från där jag bor och jag föredrar den framför Max. Men absolut godast tycker jag Burger King är. Problemet är bara att den kedjan finns i Borlänge så jag äter där väldigt sällan.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie
Herr Nilssons Fru

36 kommentarer

 1. Gillar inte någon av dom, men helst Burger King, i andra hand Max och sist Mc Donalds 🙂 Bor ju i Göteborg och kan välja så fritt, Har jobbat på Mc Donalds ett par månader som ung. Inget för mig. Dottern började på Burger King och blev arbetsledare väldigt fort. Nu har hon lagt det bakom sig och jobbar på stadsbyggnadskontoret ( tror jag hihi, känner inte till den världen)

 2. Hos mig blir det också oftast mc Donalds, mest för Louis skull. Men nu har Loui kommit på att han inte tycker om mc Donalds 🙈 härliga 3 åringar 🙈 Jag föredrar nog Max, jag hade tänkt och säga O’Learys som Micke jobbar där. Men dom är ju ingen snabbmatskedja, men dom har otroligt god mat 😍 Burger king var jag beroende av när jag var gravid med Loui 😂 kan tänka mig att det inte blir burger king så ofta för dig

 3. Jag vet faktiskt inte vilken som är min favorit men när det gäller McDonalds och Burger King så föredrar jag Burger King. Max var det en evighet sedan jag besökte.

 4. Barnen gillar McDonalds bäst och jag föredrar Max. Deras hamburgare med sallad istället för bröd. Mums! Burger King är det flera år sedan jag åt. Jag var tonåring senast.

 5. Vilken svår fråga… äter det så sällan men när jag väl äter det så beror det helt på vad jag är sugen på då jag har max & mc Donalds på i princip samma avstånd:)

 6. Åh… i Sverige hade jag valt Max eller Subway!!

  Men här väljer jag Arby’s… vet inte om den finns i sverige? Den fanns inte när vi bodde där. Älskar deras burgare!!

  Kram kram

 7. Förstår att det blir den man bor närmast. Själv tycker jag inte alls om mc donalds då jag känner folk som har gått dit och blivit dåliga efter att ha ätit där.

 8. Hmm just det kan jag nog inte riktigt svara på för det blir Mc donalds för mig med oftast. Åt på Max förr men inte blivit av på flera år. Burger King har jag bara ätit på en gång. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: