Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Har du börjar fundera kring julen 2020 ännu?

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hade det varit ett normalt år hade jag skrivit nej och blivit lite halvt upprörd på mig själv som skrivit denna fråga. Men nu är det inte ett normalt år, och jag tänker på julen i banor som: ”hur kommer det firas 2020”. Vi kommer att bo i en större lägenhet, något som känns jättekul inför julen 2020. Men så är det allt det där med covid19. Hur blir julen när man inte kan fira den inomhus? Blir det utomhus julafton? Det går ju ann om vädret är som en normal midsommar i Sverige men tänk om det är en kall jul. Ska man inte träffas nära och kära? Inga kramar på julafton? Jag vet inte, det känns ganska jobbigt när julen 2020 poppar upp i mitt huvud.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie
Herr Nilssons Fru

18 Comments

  1. Nej, det har jag inte gjort. Eftersom vi oftast firar den hemma i Torrevieja (själva eller med vänner) så kommer den nog trots allt att bli ungefär som vanligt.

  2. Jag älskar julen och funderar själv väldigt ofta på hur jag vill fira den i år, så jag har i alla fall funderat redan, men inte kommit fram till något än. Haha, kram!

  3. Dukar bara fira med mamma och vi ses ju ändå så för den sakens skull är jag inte orolig. Längtar mest efter att äntligen få pynta mitt egna hem, hehe.

  4. Jag har funderat indirekt på julen för den 29/12 väntar den lilla familjen tillökning. Är vi friska kommer julen att firas inomhus och hos oss.

  5. Oj oj 4 månader dit och allt kan hända men jag tror inte vi ska i väg i år heller jag tar jobb och firar lite med familjen hemma istället för att åka i väg i år ?..

  6. Ja du jag har själv inte funderat över hur julen kommer firas detta år.. Saker och ting har ju blivit ändrade och frågan är om man kommer våga att fira som vanligt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: