Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Hösten kommer med svamp och frukt. Äter du mer av naturens goda så här års?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bär äter jag absolut, gärna äpplen också. Men svamp däremot är något jag gärna plockar. Det gjorde vi så sent som i onsdags när vi begav oss ut och letade samt plockade kantareller. Det var onekligen riktigt roligt och Skilla nöjt i fulla drag i skogen.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 Comments

  1. Frukt äter jag mycket året runt och i år ser vi ut att få massor med Ingrid Marie- äpplen 🙂 Bärplockning är enligt mig urtrist. Svamp däremot plockar jag gärna! Älskar svamp!

  2. Jag kan ju sticka, men är alldeles för rastlös för att sitta still och göra det. Så snyggt med dessa varma stickade tröjor tycker jag.

  3. Jag älskar också bär – hjortron smultron blåbär hallon ja men allt sånt är så satans gott 😀 Sen svamp, typ i mat gillar jag verkligen. Champinjoner mums mums 🙂 hade ja inte jobbat så mycket o haft saker så hade ja lätt plockat blåbär när de va vilda o växte för fullt här uppe men nu är de borta 🙁 har varit alldeles för kallt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa