Hösten kommer med svamp och frukt. Äter du mer av naturens goda så här års?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bär äter jag absolut, gärna äpplen också. Men svamp däremot är något jag gärna plockar. Det gjorde vi så sent som i onsdags när vi begav oss ut och letade samt plockade kantareller. Det var onekligen riktigt roligt och Skilla nöjt i fulla drag i skogen.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Hösten kommer med svamp och frukt. Äter du mer av naturens goda så här års?

 • 6 september, 2020 at 05:45
  Permalink

  Frukt äter jag mycket året runt och i år ser vi ut att få massor med Ingrid Marie- äpplen 🙂 Bärplockning är enligt mig urtrist. Svamp däremot plockar jag gärna! Älskar svamp!
  Anki recently posted..Och vad tyckte jag då?

  Reply
 • 6 september, 2020 at 07:32
  Permalink

  Jag kan ju sticka, men är alldeles för rastlös för att sitta still och göra det. Så snyggt med dessa varma stickade tröjor tycker jag.

  Reply
 • 6 september, 2020 at 10:58
  Permalink

  Äter mest frukt och bär. Svamp är okej om det är kantarell men tycker inte om champinjoner.

  Reply
 • 6 september, 2020 at 13:35
  Permalink

  Jag älskar också bär – hjortron smultron blåbär hallon ja men allt sånt är så satans gott 😀 Sen svamp, typ i mat gillar jag verkligen. Champinjoner mums mums 🙂 hade ja inte jobbat så mycket o haft saker så hade ja lätt plockat blåbär när de va vilda o växte för fullt här uppe men nu är de borta 🙁 har varit alldeles för kallt
  Tess recently posted..JOBBAR OCH STÅR I

  Reply
 • 9 september, 2020 at 17:06
  Permalink

  Tyvärr är jag kass på att hitta svampar i skogen. Men jag köper och äter gärna.

  Reply
  • 9 oktober, 2020 at 00:09
   Permalink

   Åh förstår, själv är jag tvärtom. Mest för att jag plockar men inte äter ;D

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: