Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bär äter jag absolut, gärna äpplen också. Men svamp däremot är något jag gärna plockar. Det gjorde vi så sent som i onsdags när vi begav oss ut och letade samt plockade kantareller. Det var onekligen riktigt roligt och Skilla nöjt i fulla drag i skogen.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 kommentarer

  1. Jag kan ju sticka, men är alldeles för rastlös för att sitta still och göra det. Så snyggt med dessa varma stickade tröjor tycker jag.

  2. Jag älskar också bär – hjortron smultron blåbär hallon ja men allt sånt är så satans gott 😀 Sen svamp, typ i mat gillar jag verkligen. Champinjoner mums mums 🙂 hade ja inte jobbat så mycket o haft saker så hade ja lätt plockat blåbär när de va vilda o växte för fullt här uppe men nu är de borta 🙁 har varit alldeles för kallt
    Tess recently posted..JOBBAR OCH STÅR I

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: